Perfecte plaatsing van sauna, jacuzzi en infraroodcabines

Wenst u een sauna, jacuzzi of infraroodcabine regio Duffel te laten plaatsen? Dan neemt u best vandaag nog contact op met Raeymaekers Sanitair & Verwarming. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn wij de geschikte partner om uw project uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat u in geen tijd gewoon bij u thuis kan genieten van een deugddoend sauna- en wellnessmoment.

Volledig op maat gemaakt

Dankzij het maatwerk kunnen wij steeds tegemoet komen aan al uw specifieke wensen en verwachtingen die u heeft aangaande de plaatsing van uw sauna, jacuzzi of infraroodcabine in uw woning. Wij beschikken over een eigen atelier waar alle onderdelen nauwkeurig en met oog voor detail worden bewerkt. Omdat elke klant uiteenlopende wensen heeft, bieden wij verschillende uitvoeringen aan voor sauna's en infraroodcabines. Zo kan u een weloverwogen keuze maken die het beste bij uw wensen aansluit. Eén zaak staat vast: de combinatie van een saunabeurt met de infraroodstralen maken van uw ontspanningsmomenten niet alleen een aangenaam moment, maar deze maken ze ook heilzaam.

Neem contact op

Wenst u meer informatie of wenst u bijkomende inlichtingen omtrent uw eigen sauna? Neem dan snel contact op met Raeymaekers Sanitair & Verwarming uit Duffel. Wij staan u graag bij met een woordje uitleg en helpen u om de juiste keuze te maken, passend bij uw smaak en budget.

Back to Top